Bli med og arranger Byttehelgen

Byttehelgen arrangeres av klubber over hele landet 18. - 19. november sammen med Norges Idrettsforbund, Norges Skiforbund Langrenn og SpareBank 1. Bli med som arrangør, og bidra til at flere får råd og mulighet til å være med på idrett.

Illustration

Er din klubb med?

Bli med på Norges største dugnad for ny idrettsglede. Under Byttehelgen inviterer klubber over hele landet til markeder hvor det kjøpes og selges brukt skiutstyr. Klubbene som blir med på Byttehelgen kan få tilsendt en gratis byttehelgspakke, de kan laste ned materiell for markedsføring og få tips og råd for hvordan man planlegger og arrangerer.

Meld deg på i god tid slik at du får planlagt arrangementet. Det er viktig at man starter markedsføringen tidlig slik at klubben får inn nok utstyr til Byttehelgen og skaper nysgjerrighet og interesse blant folk. Har du spørsmål om Byttehelgen kan du sende en epost til byttehelgen@sparebank1.no.

Vi gleder oss til å ha deg med på laget!

Meld oss på

Så enkelt er det å arrangere Byttehelgen

Det er ikke vanskelig å arrangere en Byttehelg, men det krever litt planlegging, før, under og etter arrangementet, samt noen ildsjeler med på laget. Her får du noen tips på hvordan det gjøres.

Tips og råd

Sb1 snow racer

Hvordan arrangeres en Byttehelg?

Det er ikke vanskelig å arrangere en Byttehelg, men det krever litt planlegging, før, under og etter arrangementet, samt noen ildsjeler med på laget. Her får du noen tips på hvordan det gjøres.

Hvordan arrangere Byttehelgen

Byttehelgspakken

Her finner du ulike ting som kan hjelpe klubben med å arrangere en fantastisk Byttehelg. Klubber som melder seg på som arrangør får en Byttehelgspakke tilsendt i god tid før Byttehelgen. De kan også laste ned filer som kan brukes under arrangementet og innhold som kan brukes til å fortelle om Byttehelgen på klubbenes Facebook sider, Instagram eller klubbenes egne hjemmesider.

Pakken gjør det enklere å markedsføre og arrangere. Hvis du har arrangert Byttehelgen før kan du ta i bruk materiellet du fikk fra din lokale SpareBank 1-bank tidligere.

Les mer om byttehelgspakken

Betaling med Vipps

Kontanter som betalingsmiddel er det få som bruker og mye jobb for klubbene å håndtere med mye vekslepenger, kasser, etc. Vi anbefaler i hovedsak å bruke Vipps – betaling via mobil, og tilbyr klubbene en smartere løsning som fungerer best mulig under Byttehelgen.

Med Vipps kan folk finne det utstyret de ønsker seg og enkelt betale via mobil til klubbens konto når de kjøper utstyr under Byttehelgen. Klubben overfører kjøpesummen (evt. minus det klubben har tatt for å selge utstyret) til de som har levert inn utstyr for salg i etterkant av Byttehelgen. Mange klubber tar 10-20 % av salget og tjener i tillegg penger på salg av vafler og kaffe.

Sb1 hand with mobile