Markedsføring og byttehelgspakken

Nå starter jobben med å samle inn utstyr

Når det praktiske er på plass, er jobben nå å få flest mulig til å levere inn brukt utstyr, og sørge for å markedsføre når og hvor Byttehelgen finner sted. SpareBank 1 hjelper deg med å markedsføre Byttehelgen, blant annet med å kommunisere din Byttehelg slik at flest mulig kommer. Men husk at du også kan gjøre en god del selv. Her får du noen tips:

Slik kan du markedsføre Byttehelgen

  • Lag en liten plan for hvordan du kan kommunisere klubbens Byttehelg og tenk på hvordan du kan nå alle som vil selge og kjøpe utstyr. Kan du for eksempel:
  • Sende ut informasjon til alle medlemmer klubben?
  • Bruk kanalene dere har. Hvordan kan du bruke klubbens nettside og Facebook side smartest mulig? Er det mulig å gi litt informasjon via skolene? Kan lokalavisen skrive om arrangementet i forkant, og være med under Byttehelgen for å dokumentere?
  • Bruk nærmiljøet. Hvordan kan nærmiljøet brukes smart, for eksempel ved å henge opp plakater som du finner i byttehelgspakken.
  • Bruk Byttehelgspakken. Les mer her om materiellet du får i byttehelgspakken. I tillegg til pakken kan du laste ned innhold du kan bruke på Facebook og klubbens nettsider. Du finner det under Materiell etterhvert som det legges ut.
  • Vær tidlig ute med å få folk til å rydde i garasje og boder og gjør de oppmerksomme på at de kan tjene penger på utstyr som ingen bruker. Begynn allerede 3-4 uker før arrangementet. 1-2 uker før kan klubben øke intensiteten og inkludere markedsføring av selve Byttehelgen (Både dato/muligheter for nytt utstyr og innlevering av ski.)
  • Bruk banken din. Kanskje kan du også få noen tips fra kontaktpersonen i banken din? I SpareBank 1 jobber det folk som kan mye om markedsføring og kjenner til alle medier og kanaler i området.

Byttehelgspakken

Her finner du ulike ting som kan hjelpe klubben med å arrangere en fantastisk Byttehelg. Klubber som melder seg på som arrangør får en Byttehelgspakke tilsendt i god tid før Byttehelgen. De kan også laste ned filer som kan brukes under arrangementet og innhold som kan brukes til å fortelle om Byttehelgen på klubbenes Facebook sider, Instagram eller klubbenes egne hjemmesider.

Pakken gjør det enklere å markedsføre og arrangere. Hvis du har arrangert Byttehelgen før kan du ta i bruk materiellet du fikk fra din lokale bank tidligere.

Meld oss på