BSK og Byåsen IL Langrenn

Lørdag 9. november inviterer BSK og Byåsen IL Langrenn til Byttedag – et marked for salg og kjøp av brukt skiutstyr på Byåsen Butikksenter.

Program:
11:00 – 12:00: Innlevering av utstyr
12:30 – 14:30: Salg av utstyr
13:00: Auksjon av gamle ski-skatter og salg av landslagets pannebånd ved SpareBank 1 SMN sine lokaler

Hvordan foregår det?
Du finner fram utstyret du vil selge, sørger for at det er i god stand og tar det med deg til Byåsen Butikksenter lørdag morgen mellom 11-12. Her får du hjelp til å merke og prise utstyret. Nytt av året: oppgjøret skjer via Vipps direkte til selger, hele salgssummen går til selger! Lokalet vil være bemannet, men salg skjer på selgers regning og risiko. Ved slag av kostbart utstyr anbefaler vi at selger selv er tilstede mens markedet pågår. Det samme gjelder ved evt kontant oppgjør.

Har du ikke Vipps? Last ned og opprett en bruker her: https://www.vipps.no/produkter-og-tjenester/privat/

Hva kan du selge og kjøpe på Byttedagen?
Skiutstyr (ski, sko, staver) tas imot, men også skøyter og skiklær (må være pent brukt og nyvasket). Klubbtøy fra BSK og BIL er ettertraktet! Nyere alpinski som er i god stand (carving, twintip, topptur). Vi tar ikke imot gamle hoppski, sykler, eller ski med eldre bindinger som det ikke er mulig å skaffe sko som passer til.
NB! Alt utstyr som ikke er solgt må hentes av selger fra kl 14:30

Tips til prising av utstyr?
Selger setter selv pris på utstyret, men klubbene har erfarne folk som gjerne veileder ved mottak. Utstyret må selvfølgelig vurderes ut fra hvilken stand det er i, men i utgangspunktet vil et par ski som er brukt 1-2 år og ikke har vesentlige skader for voksne ligge mellom 2000-2500, og en juniorski (konkurranse) mellom 1000-2000 kroner. Altså fra 50% - 30% av ny pris.

Bli med og bidra til skiglede for flere!
Gjenbruk av utstyr er god økonomi når de som selger brukt utstyr tjener på det, og ikke minst de som kjøper nytt brukt tjener på det. Vi håper du vil bidra til at flere får muligheten til å oppleve skiglede ved å delta på Byttehelgen. Ta turen innom utstyrsboden i kveld, og finn fram det som ikke lenger er i bruk. Kanskje er det også noe du mangler før årets sesong?
Velkommen – vi gleder oss til å treffe deg på byttedagen!

Dato:

09. november

Klokkeslett:

12.30 - 14.30

Sted:

Byåsen Butikksenter, Fjellseterveien, Trondheim, Norge

Kontaktperson:

Einar Storli
eostorli@hotmail.com
957 59 005

Innlevering:

09. november

11.00 - 12.00

Klubbside:

Mer informasjon