Last ned og arranger Byttehelg!

Under finner du en del av materiellet som sendes ut i Byttehelgspakken. Last ned og bruk innholdet som hjelp til å arrangere ditt eget bruktmarked.


Utstyrslapper

Merkelappene (70x120mm) fester du på utstyret som skal selges og settes på utstyret når de kommer å leverer inn. Gi skiene, eller annet du skal selge, en kode slik at du har oversikt og vet hvem selger er. Skriv også på pris, størrelse og eventuelt en kommentar. Hvis det er ski, noter også høyden som skiene passer best til.


Store plakater

I pdf-filen finner du to plakater du selv kan fylle inn informasjon på. Plakaten er i A1 format (59 × 84 cm). Plakatene kan brukes utenfor lokalet til å minne folk på hvor de finner Byttehelgen, hvor man kan parkere – eller til noe helt annet.


A4-plakater

Plakatene bruker du til å fortelle de som besøker Byttehelgen hvor det er ulike størrelser for sko, klær eller hva ting koster. Kjøp gjerne holdere å sette plakatene inn i. Plakatene er i A4 format.


A4-plakater til nærmiljøet

Bruk disse plakatene når du skal fortelle nærmiljøet om Byttehelgen. Fyll ut med tid og sted for ditt arrangement og heng opp i butikker, på lyktestolper og andre ting. Vær kreativ!


Finn riktig skostørrelse - Skostørrelseguide

Størrelsesguiden plasserer du foten på, da kan du måle hva som er riktig skostørrelse. I alle fall hvis du skriver ut denne pdf-filen i A3-format ?


Kvitteringsblokker

Kvitteringsblokkene kan du bruke når klubben selger utstyr.