Byttehelgspakken

I Byttehelgspakken finner du innhold som gjør at du enkelt kan arrangere en Byttehelg. Antall du får av de ulike tingene varierer med størrelse på arrangementet ditt. Under får du en oversikt:


T-skjorter

T-skjortene kan brukes av de som jobber frivillig på Byttedagen, da skjønner alle hvem de kan kontakte. Ta på t-skjortene over egne klær, så syns det hvem som er «Byttedyr» og hjelper de som kommer innom.


Flagg som viser vei

Flaggene bruker du for å vise hvor du har ulikt utstyr, og hvor folk kan betale for varene sine.

Flaggene synes godt og er ca 3,4 meter høyde.


Store plakater til bruk ute

Plakatene kan brukes utenfor lokalet til å minne folk på hvor de finner Byttehelgen, hvor man kan parkere – eller til noe helt annet. Plakatene er 594 × 841 cm (A1-format)


Plakater til bruk inne

Plakatene bruker du til å fortelle de som besøker Byttehelgen hvor det er ulike størrelser for sko, klær eller hva ting koster. Det følger med holdere til å sette opp plakatene slik at de er enkle å se. Plakatene er i A4 format.


Plakater til nærmiljøet

Bruk disse plakatene når du skal fortelle nærmiljøet om Byttehelgen. Fyll ut med tid og sted for ditt arrangement og heng opp i butikker, på lyktestolper og andre ting. Vær kreativ!


Merkelapper til utstyr

Merkelappene fester du på utstyret som skal selges og settes på utstyret når de kommer å leverer inn. Gi skiene, eller annet du skal selge, en kode slik at du har oversikt og vet hvem selger er. Skriv også på pris, størrelse og eventuelt en kommentar. Hvis det er ski, noter også høyden som skiene passer best til.


Kvitteringsblokker

Kvitteringsblokkene kan du bruke når klubben selger utstyr.


Klistremerke

Når noen har kjøpt brukt utstyr kan dette klistremerket klistres på for å vise at kunden har gjort en god handel.


Måleguider

Guidene bruker du når du skal sjekke at de som kommer innom får nytt skiutstyr i rett størrelse.

Målestokkene henger du opp slik at du kan måle høyde, for eksempel på dørkarmer. Skoguiden legger du på gulvet, og den som jakter på nye sko setter rett og slett foten ned på arket.


Utstyrsguide

Denne store kjøpsguiden henges opp på veggen og hjelper deg og de som kommer innom med å finne riktig utstyr. Det viktigste med guiden er at folk ikke velger utstyr som er helt feil.