Er din klubb med?

Bli med på Norges største dugnad for ny skiglede. Under Byttehelgen inviterer idrettsklubber over hele landet til markeder hvor det kjøpes og selges brukt skiutstyr. Klubbene som blir med på Byttehelgen kan få tilsendt en gratis Byttehelgspakke, de kan laste ned materiell for markedsføring og få tips og råd for hvordan man planlegger og arrangerer.

Meld deg på i god tid slik at du får planlagt arrangementet. Det er viktig at man starter markedsføringen tidlig slik at klubben får inn nok utstyr til Byttehelgen og skaper nysgjerrighet og interesse blant folk. Har du spørsmål om Byttehelgen kan du sende en epost til byttehelgen@sparebank1.no.

Vi gleder oss til å ha deg med på laget!


Hvordan arrangeres en Byttehelg?

Det er ikke vanskelig å arrangere en Byttehelg, men det krever litt planlegging, før, under og etter arrangementet, samt noen ildsjeler med på laget. Her får du noen tips på hvordan det gjøres.


Materiell til Byttehelgen

Her finner du ulike ting som kan hjelpe klubben med å arrangere en fantastisk Byttehelg. Du kan laste ned filer som kan brukes under arrangementet og innhold som kan brukes til å fortelle om Byttehelgen på klubbenes Facebook sider, Instagram eller klubbenes egne hjemmesider.

Klubber som melder interesse for en Byttehelgspakke får den tilsendt i begynnelsen av november. Pakken gjør det enklere å markedsføre og arrangere. Hvis du har arrangert Byttehelgen før kan du ta i bruk materiellet du fikk fra din lokale bank tidligere.


Betaling med Vipps

Kontanter som betalingsmiddel er det få som bruker og mye jobb for klubbene å håndtere med mye vekslepenger, kasser, etc. Vi anbefaler i hovedsak å bruke Vipps – betaling via mobil, og tilbyr klubbene en smartere løsning som fungerer best mulig under Byttehelgen.

Med Vipps kan folk finne det utstyret de ønsker seg og enkelt betale via mobil til klubbens konto når de kjøper utstyr under Byttehelgen. Klubben overfører kjøpesummen (evt. minus det klubben har tatt for å selge utstyret) til de som har levert inn utstyr for salg i etterkant av Byttehelgen. Mange klubber tar 10-20 % av salget og tjener i tillegg penger på salg av vafler og kaffe.


Kjøp og salg på Byttehelgen

Sjekk stemningen i 2016 på en av de godt over 100 klubbene som arrangerte Byttehelgen.